B2C

Innholdsmarkedsføring i 2021

Andreas Skogseth
6.10.21

Innholdsmarkedsføring i 2021

Visit Hardangerfjord har siden 2019 produsert hundrevis av filmer og tusenvis av foto tilpasset vår merkevare/identitet og optimalisert til mobilformatet og sosiale medier.

I 2021 har vi hatt ansatt Håvard Jåstad og Yrjan Olsnes, i tillegg til flere eksterne ressurser leid inn på prosjektbasis, for å bistå i produksjon gjennom hele sommeren. Visit Hardangerfjord fortsetter denne satsningen gjennom høst- og vintersesongen for å løfte frem årstidene og konseptualisere nye produktkombinasjoner til norske og utenlandske gjester.

Mye av innholdet vil bli gjort tilgjengelig via fotoservice når vi har kapasitet til dette, samt delt med medlemsbedrifter. Det er produsert over 30 nye fotoserier og 20 kortfilmer i perioden juni-august. Vi vil også benytte mye av dette til kampanjer i 2022.

Nytt innhold koblet til inspirerende artikler og konsepter gjør oss i stand til å foreta hurtig tilpasning til markeds-situasjonen og kostnadseffektivt kommunisere med aktuelle målgrupper. Dette er en medvirkende årsak til at Hardanger-regionen var en av vinnerne i det norske markedet i 2020 og 2021.

Last ned

Andre innlegg