B2C

Ny Hardanger lounge i turistinformasjonen i Bergen

Snart får over 600.000 turister oppleve ny utstilling i Bergen!

Andreas Skogseth
25.6.19

Ny Hardanger lounge i Bergen

Turistinformasjon i Bergen er et av de viktigste utstillingsvindu for reiselivet i Hardanger. Over 600.000 turister besøker turistinformasjonen årlig og på de travleste dagene over 6000 besøkende. Helt siden turistinformasjonen i Bergen flyttet til fisketorget i 2012 har Visit Hardangerfjord leid egen seksjon av turistinformasjonen, der reiselivet i Hardanger har blitt frontet.

Denne utstillingen var overmoden for utskiftning og siden mars 2019 har vi designet, prosjektert og bygget ny Hardanger Lounge i samarbeid med LJB og Bergen Reiselivslag.

Her vil turisten møte blant annet utstilling fra Hardanger Voss Folkemuseum, elementer som definerer kultur og identitet i Hardanger, epletre i taket og skjerm på størrelse med det man møter ved ankomst på Flesland. Her viser vi nytt innhold fra Hardanger og vi skaper en helt unik kommunikasjon som skiller seg ut fra resten av turistinformasjonen.

Alle våre trykksaker vil få effektiv distribusjon og alle medlemmer og samarbeidspartnere vil bli synlig.

Flere medlemmer i Visit Hardangerfjord leier egne montre i lokalet og flere av disse har produktene klar for salg over disk i turistinformasjonen. Inspirerende, informerende og selgende.

Last ned

Andre innlegg