B2B

Ny ressurs i Visit Hardangerfjord

Andreas Skogseth
1.12.21

Hege Vedvik ny produktsjef

Hege Vedvik - ny ressurs i Visit Hardangerfjord

Hege Vedvik starter opp 1. november som ny produktsjef i Visit Hardangerfjord. Hege kommer fra stillingen som markedsansvarlig for Hardanger og Voss Museum og har med det god kjennskap til både reiselivsnæringen, kultur og identitet. Hun har også betydelig erfaring innen markedsføring rettet mot både bedrift- og forbrukermarkedet.

Hege vil tilføre Visit Hardangerfjord viktig kompetanse innen kommunikasjon og posisjonering av kultur-tilbudet i regionen. Hennes ansvarsområder vil være tett knyttet opp til B2B-markedsføring herunder turoperatører og incoming-agenter, PR og utviklingsarbeid tilknyttet dette.

Charlotte Lingener avsluttet sin stilling hos Visit Hardangerfjord i august. Hun har gjennom mange år lagt ned en solid innsats for reiselivsnæringen i Hardanger. Charlotte hadde sitt hovedområde innen B2B og vil samarbeid med Hege i en overgangsperiode. Charlotte går over til å jobbe med regnskapsføring i Øystese.

Betydning av B2B-markedsføring i Hardanger

Før c-19 pandemien var det i overkant 50 % utenlandske gjester i Hardanger. En stor andel av disse reiste via pakker solgt av turoperatører. Dette kunne være alt fra individuelle «self-drive»-pakker til rundreiser med offentlig transport som for eksempel Hardangerfjord in a Nutshell eller turbuss-grupper.

Nå er vi sakte men sikkert er på vei ut av pandemien og Visit Hardangerfjord fokuserer på å re-etablere tett samarbeid med turoperatører/B2B-markedet. Under pandemien har vi også erfart og sett viktigheten av å jobbe tettere opp mot norske operatører som server både innen- og utenlandske gjester, som evner å konseptualisere pakker med lengre oppholdstid og aktiviteter hele året, samt flere operatører som server nær-markedene. En kombinasjon av økt andel nordmenn og retur av de viktigste utenlandske markeder, er sentralt for at Hardanger skal kunne ta posisjon som en helårs reiselivs-region.


Last ned

Andre innlegg