B2C

SoMe-samarbeid med Paal Grung

Visit Hardangerfjord satser strategisk på sosiale medier og det skaper gode resultater.

Andreas Skogseth
1.8.24

SoMe-samarbeid med Paal Grung

SoMe er den viktigste markedskanalen for å nå de regionale besøkende og vi samarbeider med innholdsprodusenter og influensere for å bygge merkevaren Hardanger, øke kjennskap og skape positive assosiasjoner til destinasjonen.

Paal Grung henvender seg i stort grad til følgere fra Vestlandet og har et spesielt sterkt publikum i Bergensområdet. Paal har vist god rekkevidde i tidligere prosjekter med fokus på matopplevelser. I samarbeide med Paal skapte vi et nytt konsept med større grad fokus på en reise i destinasjonen, med gitte temaer. Til denne turen som ble timet til blomstringen i mai valgte vi å fokusere på kulinariske opplevelser kombinert med reisen gjennom kulturlandskapet og unike overnattinger i destinasjonen.

Dette traff meget godt hos våre regionale målgrupper med over 1 million samlede visninger av innholdet fra reisen i Hardanger. Det ble produsert 5 reel-videoer og mange flere stories med primærfokus IG og Face. Reel'en fra Buer Restaurant gikk viralt med over 400.000 avspillinger, nærmere 2000 lagringer og 3000 likes.

Antall visninger Buer-Reel


Dette viser at innholdet skaper verdi for følgerne. Vi planlegger flere turer med Paal med ulike tematiseringer.

Se utdrag fra opplevelsene her.









Takk til alle aktører som bidro og skapte reiselyst til Hardanger!

Et lite utvalg "behind the scenes":

Last ned

Andre innlegg